Steppegras

Een steppegras ® is een complete schotel waar u meer dan alleen frietjes krijgt.

De combinatie van het vlees met daarboven op de originele steppegrassaus ® en een berg overheerlijke fijne frietjes en als afronding het schijfje citroen met kaviaar erbovenop.

Merken

Er bestaan aanbiedingen met een andere benaming en men probeerde in de loop der tijd de schotel na te maken.

Dan gaat het hier over kopieën en de kopieën werden meestal samengesteld op dezelfde manier maar de steppegrassaus ® werd dan vervangen door een andere saus, meestal waren dan ook nog de frietjes  te dun, te hard of te vettig want Bergriet® zijn niet zo maar dunne frietjes.

Bergriet® moet juist zijn, zijn de frietjes te dun dan krijg je chips en verlies je de smaak van de aardappel, ga je te dik heb je friet en zoals u leest zijn de frietjes zelfs apart geregistreerd onder de benaming Bergriet®.

Het Bergriet® is een tussenmaat van Stro aardappelen en lucifer aardappels.

Het aantal handelszaken met het originele steppegras ® blijft groeien, de handelszaken die namaak steppegras ® aanbieden blijven echter in aantal afnemen en behoren eigenlijk grotendeels tot het verleden omdat wij een strenge campagne gevoerd hebben.

let er op dat de benaming steppegras ® vermeld staat op de menu kaart zo bent u zeker dat u juist bent, WANT FIJNE FRIETJES OP EEN HOOP LEGGEN KAN IEDEREEN maar een steppegras is  iets anders dan een hoop frietjes!.

Ook steeds meer handelszaken die nieuw openen kiezen om direct het origineel te nemen en niet te wachten tot de collega om de hoek het originele verkoopt en met hun cliënteel gaat lopen.

Op grond van dit uitsluitend recht kunnen wij in overeenstemming met de Benelux merkenwet dan ook iedere derde, die niet de toestemming hiertoe heeft verkregen het gebruik van een teken verbieden:

1. wanneer dat teken gelijk is aan het merk en in het economische verkeer gebruikt wordt voor dezelfde waren en/of diensten als die waarvoor het merk is ingeschreven (art 13.A.la.BMW)

2. Wanneer dat teken gelijk is aan? of overeenstemt met het merk? en in het economisch verkeer wordt gebruikt voor dezelfde of soortgelijke waren en/of diensten? indien daardoor bij het publiek verwarring kan ontstaan, inhoudende het gevaar van associatie met het merk (art 13.A.1b. BM)

 

 

Dit betekend dat een naamsverandering geen enkele zin heeft en het nog steeds een inbreuk is.

Het originele is enkel verkrijgbaar bij de licentiehouders vermeld op de linkpagina van deze website alle andere aanbiedingen van het gerecht steppegras of een soortgelijke aanbieding kunnen wij beschouwen als een inbreuk op onze rechten.

 

research paper to buy research papers on how hip hop has influenced fashion need help with research paper i need help doing a research paper custom written research papers