Steppegras

Steppegras

Een steppegras ® is nooit alleen de frietjes op een hoop leggen maar een complete schotel waar u meer dan alleen frietjes krijgt.
Steppegras ® is de combinatie van vlees (Steak, kipfilet of schnitzel) met de de originele Steppegrassaus ® onder een berg overheerlijke fijne frietjes en als afronding het schijfje citroen met kaviaar er bovenop.

steppegras

Merken
Men probeerde in de loop der tijd de schotel na te maken.
Dan gaat het hier over kopieën en de kopieën werden samengesteld op een gelijkaardige manier maar verschillende details met onder meer de echte  Steppegrassaus ® werden dan vervangen door een andere saus en eet u eigenlijk een pepersteak of steak champignon waar men een berg fijne frietjes over strooit en de prijs verhoogd.

Meestal zijn dan ook nog de frietjes te dun, te hard of te vettig.
De frietjes moeten juist zijn, zijn de frietjes te dun dan krijg je chips en verlies je de smaak van de aardappel, ga je te dik en heb je friet, je moet een tussenmaat van Stro aardappelen en lucifer aardappels hebben en het maken ervan leren wij aan onze licentiehouders.

Het aantal handelszaken met het originele steppegras ® blijft exclusief en alle licentiehouders zijn het er over eens dat de licentie een meerwaarde geeft aan hun handelszaak, de handelszaken die frietjes op een hoop leggen komen en gaan.
Let er op dat de benaming Steppegras ® vermeld staat op de menu kaart zo bent u bijna zeker dat u juist bent maar u bent pas echt zeker als de zaak hier vermeld staat op onze linkpagina , WANT FRIETJES OP EEN HOOP LEGGEN KAN IEDEREEN maar een steppegras ® is iets anders dan enkel een hoop frietjes leggen over een bestaande schotel en de prijs verhogen.
Ook steeds meer handelszaken die nieuw openen kiezen om direct het origineel te nemen en niet te wachten tot de collega om de hoek het originele verkoopt en met hun cliënteel gaat lopen.
Op grond van dit uitsluitend recht kunnen wij in overeenstemming met de Benelux merkenwet dan ook iedere derde, die niet de toestemming hiertoe heeft verkregen het gebruik van een teken verbieden:

1. wanneer dat teken gelijk is aan het merk en in het economische verkeer gebruikt wordt voor dezelfde waren en/of diensten als die waarvoor het merk is ingeschreven (art 13.A.la.BMW)

2. Wanneer dat teken gelijk is aan? of overeenstemt met het merk? en in het economisch verkeer wordt gebruikt voor dezelfde of soortgelijke waren en/of diensten? indien daardoor bij het publiek verwarring kan ontstaan, inhoudende het gevaar van associatie met het merk (art 13.A.1b. BM)

Dit betekend dat een naamsverandering weinig zin heeft en het nog steeds een inbreuk is zeker in reclame waar gezegd word “Onze schotel X is hetzelfde als Steppegras ®, Steppegras ® is enkel verkrijgbaar bij de licentiehouders vermeld op de linkpagina van deze website alle andere aanbiedingen van het gerecht steppegras ® of een soortgelijke aanbieding kunnen wij beschouwen als een inbreuk op onze rechten verkregen op de merken  Steppegras® Steppegrassaus® steppe® Gras® en de figuur Steppegras®, Wij blijven waakzaam en reageren op elke inbreuk die ons bekend is als u denkt dat u ook om de tuin werd geleid mag u ons steeds de gegevens doorsturen en zullen wij dit onderzoeken zonder dat u daar verder in vernoemd word.

, het is verboden foto’s of teksten te kopiëren van deze website zonder toestemming van de eigenaar

likeusonfacebook